Probleemoplossers in industriële reiniging & dienstverlening 

Probleemoplossers in industriële reiniging en industriële dienstverlening. Dat zijn de mensen van Industrie Service BV. Hebt u een probleem? Bel ons. Wij lossen het voor u op! Wij zijn allround inzetbaar bij fabrieken. Voor onze dienstverlening beschikken wij over een groot arsenaal geavanceerde, kwalitatief hoogwaardige en uitstekend onderhouden apparatuur en machines, die zijn voorzien van alle vereiste keuringen en certificeringen. Wij voeren al onze werkzaamheden uit met oog voor duurzaamheid en veiligheid. 

Contact opnemen

vorktruck

INDUSTRIE SERVICE BV, EEN OPLOSSING VOOR ELKE VRAAG

Over Industrie Service

Al bijna twintig jaar nemen wij industriële klanten de zorg voor reiniging en technische calamiteiten uit handen. Met een team van zo’n twintig medewerkers springen wij - vaak ad hoc - in op elke vraag die wij krijgen. Onder het motto ‘uw probleem is onze uitdaging’ zoeken wij altijd naar creatieve oplossingen om uw proces snel en met minimale verstoring doorgang te laten vinden. Hiervoor bieden wij een compleet dienstenpakket.

lift
Grijpmachine

Ons werkgebied in industriële reiniging & dienstverlening

Voor fabrieken in en rond de provincie Groningen - onder meer in Chemie Park Delfzijl in Farmsum, de Eemshaven en de stad Groningen - gaan wij elke uitdaging aan als het gaat om industriële reiniging en dienstverlening. Hebt u een probleem? Bel ons Wij lossen het voor u op!